?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Band shoegaze terbest pernah aku dengar dari Indonesia.Serius,mereka memang terbaik!


          

Shit-lah first time aku dengar lagu band ni aku ingatkan diorang dari UK takpun Jepun. Tak sangka gila diorang ni berasal dari Bandung, Indonesia. Dengan "sound distortion" ala - ala My Bloody Valentine di campur pulak dengan sound  - sound yang mengkhayalkan ala - ala Slowdive,Cocteau Twins dan juga sedikit campuran posrok, lagu diorang memang layan! (sambil aku buat entry ni pun aku tengah layan lagu diorang tau!)

Highy Recommended!


<>Untuk Ahli Komuniti Sahaja